Multifunctionaliteit op en top!

Multifunctionaliteit op en top!

Op dit moment wordt er de laatste hand gelegd aan de draaiwandconstructie van PromotieTrailer1. Over een aantal dagen zal PromotieTrailer1 zich presenteren als een multifunctionele trailer die ervoor gaat zorgen dat u binnen een kort tijdsbestek beschikt over een zeer unieke mobiele evenementenlocatie! Voor de carrosseriebouwer hadden wij één belangrijke eis: De stoere look in combinatie met de luxueuze afwerking van de trailer zien te behouden, ook wel ons onderscheidend vermogen. Nou ik kan u vertellen dit is zeker gelukt.

Ook zo benieuwd naar het nieuwe uiterlijk van onze PromotieTrailer1? Wij hopen zeer spoedig de nieuwe foto’s op onze site te kunnen plaatsen. Hier vindt u alvast een aantal foto’s van de PromotieTrailer1 bij de carrosseriebouwer

NIEUW

PromotieTrailer1 biedt u vele nieuwe mogelijkheden zoals:

  • Ruimte geheel afsluitbaar doormiddel van een draaiwandconstructie (glas en sandwichpanelen);
  • Verwarming;
  • Een balkon (hospitality-unit) op de trailer.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *