5 redenen om de EvenementContact beurs in Rotterdam Ahoy te bezoeken

5 redenen om de EvenementContact beurs in Rotterdam Ahoy te bezoeken

Op 9 maart 2017 staat PromoTrail op de EvenementContact beurs in Ahoy Rotterdam. Wij geven je vijf redenen waarom iedere eventprofessional hierbij aanwezig zou moeten zijn:

 

Groei op komst!

Er wordt meer ingezet op marketing en dat stemt de eventsector positief. 71% van de opdrachtgevers verwacht de komende 6 maanden meer in events te investeren en 84% van de eventbedrijven verwacht in dezelfde periode een stijging van de omzet.

 

Meer bedrijven organiseren events

Steeds meer bedrijven investeren in eventmarketing en zien er de toegevoegde waarde van in. Dit lijkt meer dan terecht, want bijna een derde van de marketeers geeft aan dat de verwachte Return On Investment van events boven de 10:1 ligt. Dit betekent dat iedere geïnvesteerde euro uiteindelijk 10 euro oplevert!

 

Zeer gevarieerd aanbod

Op de EvenementContact beurs staan ruim 400 exposanten die je met hun producten en diensten helpen om de kwaliteit van toekomstige events te verbeteren. Daarnaast is er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma. Dit is met recht dé dag voor de totale evenementenbranche!

 

Innovatie door laagdrempeligheid

(Event)bedrijven die niet innoveren hebben het moeilijk. Uitdagingen van de toekomst vragen om een onconventionele aanpak. EvenementContact maakt innovatie mogelijk door haar laagdrempeligheid. Het brede aanbod bestaat uit veel innovatieve bedrijven, ZZP’ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar uiteraard ook de gevestigde namen.

 

PromoTrail is aanwezig!

PromoTrail staat op de beursvloer met een stand en voor de ingang van Rotterdam Ahoy kunt u onze multifunctionele promotietrailer bezichtigen. Wij bespreken onder het genot van een hapje en een drankje graag alle mogelijkheden voor jouw toekomstige events!

Kortom, deze beurs mag je niet missen vanwege het zeer gevarieerde aanbod aan bedrijven, de sterk groeiende evenementenbranche en natuurlijk een top locatie! Wij hopen je op 9 maart dan ook te mogen ontvangen bij onze stand en promotietrailer. Klik hier om je gratis ticket te bestellen. Dit kan tot 7 maart 17:00 uur, daarna kost een ticket €19,50.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *