Beleef de voorjaarsklassiekers vanuit uw eigen VIP hospitality-unit!

Beleef de voorjaarsklassiekers vanuit uw eigen VIP hospitality-unit!

De eerste omlopen en klassiekers zijn inmiddels verreden en ook de komende tijd staan er de nodige wielerwedstrijden op het programma in Nederland en met name België. We kunnen dus wel zeggen dat het wielerseizoen nu echt begonnen is. Met het lekkere weer dat eraan komt beginnen de harten van wielerminnend Nederland en België sneller te kloppen, zo ook bij PromoTrail!

Wij hopen de komende tijd weer veel wielerliefhebbers een onvergetelijke dag te mogen bezorgen. Hoe gaaf zou het zijn om De Ronde van Vlaanderen, de Amstel Gold Race of Luik-Bastenaken-Luik samen met uw relaties vanuit uw eigen VIP hospitality-unit te beleven. De dag wordt volledig voor u verzorgd en de mobiele locatie is dankzij zijn multifunctionaliteit helemaal naar eigen wensen in te richten. Daarnaast mist u door de aanwezige tv-schermen en live verbinding geen enkel moment van de zinderende koers.

Eerder heeft PromoTrail VIP hospitality-units mogen verzorgen voor BiciMondo tijdens de Giro D’Italia en voor Bosman transport Nisse tijdens de Ronde van Vlaanderen. Op de foto’s hieronder is te zien hoe dit er destijds uit zag en hoe we dit ook voor u kunnen realiseren. Bekijk hier alle mogelijkheden en natuurlijk helpen wij u ook graag bij het ontwikkelen van een concept op maat.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *